У Києві на зупинках кільцевої електрички збільшиться кількість варіантів оплатити проїзд

АТ «Укрзалізниця» разом з київською міською владою працює над інтеграцією системи оплати проїзду в кільцевій електричці з загальною транспортною системою Києва. Про це повідомляє «Укрінформ» з посланням на пресслужбу УЗ у Телеграмі.

Зазначається, що до кінця грудня на більшості станції київської кільцевої електрички можна буде оплатити проїзд міською транспортною картою, банківською карткою або за допомогою NFC, приклавши картку, смартфон або годинник до турнікета на станції.

В УЗ додали, що зараз пасажири можуть швидко купувати квитки на кільцеву електричку в чат-ботах УЗ у Viber, Telegram, Facebook Messenger чи Apple Messages.

Як повідомлялося, АТ «Укрзалізниця» ініціює перейменування 8 станцій кільцевої електрички, щоб полегшити навігацію історичними районами Києва та лишити транспортну карту столиці застарілих назв.

Джерело: «Укрінформ»

 

В Киеве на остановках кольцевой электрички увеличится количество вариантов оплаты проезда

АО «Укрзализныця» вместе с киевскими городскими властями работает над интеграцией системы оплаты проезда в кольцевой электричке с общей транспортной системой Киева. Об этом сообщает «Укринформ» со ссылкой на пресс-службу УЗ в Телеграмме.

Отмечается, что до конца декабря на большинстве станции киевской кольцевой электрички можно будет оплатить проезд по городской транспортной карте, банковской карте или с помощью NFC, приложив карту, смартфон или часы к турникету на станции.

В УЗ добавили, что сейчас пассажиры могут быстро покупать билеты на кольцевую электричку в чат-ботах УЗ в Viber, Telegram, Facebook Messenger или Apple Messages.

Как сообщалось, АО «Укрзализныця» инициирует переименование 8 станций кольцевой электрички, чтобы облегчить навигацию по историческим районам Киева и оставить транспортную карту столицы устаревших названий.

Источник: «Укрінформ»




Все права защищены © Транспортный бизнес 2008-2024

Перепечатка материалов сайта в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции.
Для интернет-изданий при перепечатке обязательна гиперссылка www.tbu.com.ua