Російські загарбники вели наступальні бої у напрямку Пісків та Першотравневого, успіху не мали - Генштаб ЗСУ

Станом на 06:00 15 серпня 2022 р. на Авдіївському напрямку зафіксовано обстріл поблизу Срібного, Красногорівки, Досвідченого, Первомайського, Новобахмутівки та Мар'їнки, а також авіаудар біля Красногорівки. Загарбники вели наступальні бої у напрямку Пєсков та Первомайського, успіху не мали, відійшли. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Фейсбуці, передає «Укрінформ».

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямах ситуація істотних змін не зазнала. Ворог здійснив обстріл зі ствольної артилерії в районах населених пунктів Люте, Іскрисківщина та Біловоди Сумської області.

На Харківському напрямку противник обстріляв з танків та реактивної артилерії райони населених пунктів Світличне, Шаповалівка, Прудянка, Дементіївка, Пітомник, Великі Проходи, Руські Тишки, Перемога, Верхній Салтів, Гусарівка, Базаліївка, Стара Гнилиця та Протопопівка. Завдав авіаційних ударів біля Ртищівки та Верхнього Салтова.

На Слов'янському напрямку ворог робив вогневу поразку з артилерії різних типів недалеко від Великої Камишевахи, Бражівки, Залимана, Вернопілля, Мазанівки та Богородичного.

Вів штурмові дії у напрямі Тихоцьке - Долина, успіху не мав, зазнав втрат, відійшов.

На Краматорському напрямку супротивник намагається вести наступальні дії. Активно залучає штурмову та армійську авіацію. Зафіксовано обстріли недалеко від Білогорівки, Григорівки, Стародубівки, Веселого, Федорівки та Сіверська.

На Бахмутському напрямку ворог активізував розвідку переднього краю нашої оборони, робив обстріли з артилерії та танків біля Торецька, Бахмутського, Білогорівки, Курдюмівки, Василівки, Зайцевого та Залізного. Завдав авіаційних ударів у районі населеного пункту Соледар. Вів наступальні бої у напрямах Соледара та Кодеми, успіху не мав, відійшов.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог здійснював обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Вугледар, Велика Новосілка, Новомихайлівка, Новоданилівка, Терновате, Бурлацьке, Чарівне, Зелене Поле, Мала Токмачка, Полтавка, Новоселиця.

Вів повітряну розвідку БПЛА біля Степногірська, Щербаків, Степного та Гуляйполя.

У напрямку населеного пункту Времівка наші воїни знешкодили розвідку окупантів. Ворог вів наступальні бої у напрямку до Павлівки, успіху не мав, відійшов.

На Південнобузькому напрямку противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих районів. Здійснював обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Степова Долина, Лимани, Прибузьке, Новомиколаївка, Котлярове, Партизанське, Першотравневе, Благодатне, Кобзарці, Веселий Кут, Тернівка, Андріївка, Лозове, Токове. Завдав авіаційних ударів поблизу Білогірки та Андріївки.

Вів повітряну розвідку БПЛА недалеко від Снігурівки, Червоного Яру та Білої Криниці.

У готовності до застосування високоточної зброї знаходяться два носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр».

Джерело: «Укрінформ»

 

Российские захватчики вели наступательные бои в направлении Песков и Первомайского, успеха не имели - Генштаб ВСУ

По состоянию на 06:00 15 августа 2022 г. на Авдеевском направлении зафиксированы обстрелы вблизи Серебряного, Красногоровки, Опытного, Первомайского, Новобахмутовки и Марьинки, а также авиаудар возле Красногоровки. Захватчики вели наступательные бои в направлении Песков и Первомайского, успеха не имели, отошли. Об этом сообщает Генштаб ВСУ в Фейсбуке, передает «Укринформ».

На Волынском, Полесском и Сиверском направлениях ситуация существенных изменений не претерпела. Враг осуществил обстрелы из ствольной артиллерии в районах населенных пунктов Лютое, Искрисковщина и Беловоды Сумской области.

На Харьковском направлении противник обстрелял из танков и реактивной артиллерии районы населенных пунктов Светличное, Шаповаловка, Прудянка, Дементиевка, Питомник, Великие Проходы, Русские Тишки, Перемога, Верхний Салтов, Гусаровка, Базалиевка, Старая Гнилица и Протопоповка. Нанес авиационные удары возле Ртищевки и Верхнего Салтова.

На Славянском направлении враг производил огневое поражение из артиллерии разных типов недалеко от Великой Камышевахи, Бражевки, Залимана, Вернополья, Мазановки и Богородичного.

Вел штурмовые действия в направлении Тихоцкое - Долина, успеха не имел, понес потери, отошел.

На Краматорском направлении противник пытается вести наступательные действия. Активно задействует штурмовую и армейскую авиацию. Зафиксированы обстрелы недалеко от Белогоровки, Григоровки, Стародубовки, Веселого, Федоровки и Северска.

На Бахмутском направлении враг активизировал разведку переднего края нашей обороны, совершал обстрелы из артиллерии и танков возле Торецка, Бахмутского, Белогоровки, Курдюмовки, Васильевки, Зайцевого и Железного. Нанес авиационные удары в районе населенного пункта Соледар. Вел наступательные бои в направлениях Соледара и Кодемы, успеха не имел, отошел.

На Новопавловском и Запорожском направлениях враг совершал обстрелы из танков, ствольной и реактивной артиллерии в районах населенных пунктов Угледар, Великая Новоселка, Новомихайловка, Новоданиловка, Терноватое, Бурлацкое, Чаривное, Зеленое Поле, Малая Токмачка, Полтавка, Новоандреевка и Привольное.

Вел воздушную разведку БПЛА возле Степногорска, Щербаков, Степного и Гуляйполя.

В направлении населенного пункта Времовка наши воины обезвредили разведгруппу оккупантов. Враг вел наступательные бои в направлении Павловки, успеха не имел, отошел.

На Южнобугском направлении противник основные усилия сосредотачивает на удержании занятых районов. Совершал обстрелы из танков, ствольной и реактивной артиллерии в районах населенных пунктов Степная Долина, Лиманы, Прибугское, Новониколаевка, Котлярово, Партизанское, Первомайское, Благодатное, Кобзарцы, Веселый Кут, Терновка, Андреевка, Лозовое, Токарево, Заречное и Ольгино. Нанес авиационные удары вблизи Белогорки и Андреевки.

Вел воздушную разведку БПЛА недалеко от Снегиревки, Красного Яра и Белого Колодца.

В готовности к применению высокоточного оружия находятся два носителя крылатых ракет морского базирования типа «Калибр».

Источник: «Укрінформ»




Все права защищены © Транспортный бизнес 2008-2024

Перепечатка материалов сайта в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции.
Для интернет-изданий при перепечатке обязательна гиперссылка www.tbu.com.ua