Минтранссвязи приглашает всех представителей СМИ к продуктивному и конструктивному сотрудничеству ©

Редакция информационного портала «Транспортный бизнес» рассматривает пресс-релиз Минтранссвязи от 23 апреля 2008 г. как ответ на Открытое письмо Президенту Украины журналистов транспортной сферы.

 

Прес-служба Мінтрансзв’язку запрошує усіх представників ЗМІ до продуктивної та конструктивної співпраці

Роботу прес-служби Міністерства транспорту та зв’язку України буде якісно покращено за рахунок реорганізації та постійної співпраці з прес-службами підприємств галузі. Про це повідомила сьогодні, 23 квітня, прес-секретар Міністра транспорту та зв’язку України - керівник прес-служби Вікторія Яковлєва під час зустрічі з галузевими прес-службами та ЗМІ.

Одним із основних напрямків, за словами Вікторії Яковлєвої, буде продукування постійного потоку новин, висвітлення найбільш актуальних аспектів розвитку галузі та надання компетентних коментарів на «гарячі питання». «Від такого формату співпраці виграють всі сторони: і журналісти, які отримують цікаві теми та коментарі, і Міністерство транспорту та зв’язку України, позиція якого буде донесена правильно та своєчасно, і пересічні громадяни, які отримують достовірну інформацію», - наголосила Вікторія Яковлєва.

У прес-службі Мінтрансзв’язку відбувається реорганізація: формування штату висококваліфікованих професіоналів та чітке закріплення функціональних обов’язків. «Прес-служба Мінтрансзв’язку - колектив досвідчених фахівців, орієнтованих на якісну роботу, - сказала Вікторія Яковлєва. - Ми налагоджуємо тісну співпрацю з департаментами та галузевими прес-службами, що дасть можливість орієнтуватися в тому, що відбувається на місцях, для більш повного висвітлення у ЗМІ».

Прес-служба налаштована на налагодження конструктивної співпраці з усіма представниками ЗМІ і наголошує на відкритості та публічності діяльності Міністра транспорту та зв’язку України Йосипа Вінського та галузі в цілому. «Наше завдання - співробітництво, адже ми бачимо у кожному представнику ЗМІ колег, бо виконуємо спільну справу - робимо інформаційний простір доступним, зрозумілим та прозорим», - підкреслила Вікторія Яковлєва.

Контактний телефон прес-секретаря Міністра Вікторії Яковлєвої - 8 (044) 271 41 15.

tbu.com.ua




Все права защищены © Транспортный бизнес 2008-2024

Перепечатка материалов сайта в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции.
Для интернет-изданий при перепечатке обязательна гиперссылка www.tbu.com.ua