Літаки РФ випустили по Затоці 13 ракет

У вівторок обстріли Затоки було здійснено літаками з акваторії Чорного моря. Усього було випущено 13 ракет. Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ поінформував представник командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Спочатку було завдано ударів літаками Су-35 та Су-30 з акваторії Чорного моря. О пів на п'яту трьома літаками було завдано ударів ракетами Х-59, вилетіли п'ять ракет. Переважно Одеська область, район Затоки», – сказав Ігнат.

За його словами, після цього близько п'ятої ранку одразу 10 літаків Су-22, М-30 - це далекі бомбардувальники - з району базування на північ від України, район Шайківка до РФ, перелетіли до акваторії Чорного моря і звідти також завдали вісім ударів ракетами. -22.

Спікер також зазначив, що противник постійно намагається заплітати ППО.

Як повідомлялося, на Одещині зафіксовано потрапляння до приватних будинків прибережних сіл з наступним займанням, на місцях працюють рятувальники. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Джерело: «Укрінформ»

 

Самолеты РФ выпустили по Затоке 13 ракет

Во вторник обстрелы Затоки были совершены самолетами из акватории Черного моря. Всего было выпущено 13 ракет. Об этом во время брифинга в «Медиацентре Украина - Укринформ» проинформировал представитель командования Воздушных Сил ВСУ Юрий Игнат.

«Сначала были нанесены удары самолетами Су-35 и Су-30 из акватории Черного моря. В половине пятого тремя самолетами были нанесены удары ракетами Х-59, вылетели пять ракет. Преимущественно Одесская область, район Затоки», - сказал Ю.Игнат.

По его словам, после этого около пяти утра сразу 10 самолетов Су-22, М-30 - это дальние бомбардировщики - из района базирования к северу от Украины, район Шайковка в РФ, перелетели в акваторию Черного моря и оттуда тоже нанесли восемь ударов ракетами Х-22.

Спикер также отметил, что противник постоянно пытается запутать ПВО.

Как сообщалось, в Одесской области зафиксированы попадания в частные дома прибрежных сел с последующим возгоранием, на местах работают спасатели. По предварительной информации, пострадавших нет.

Источник: «Укрінформ»

 




Все права защищены © Транспортный бизнес 2008-2024

Перепечатка материалов сайта в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции.
Для интернет-изданий при перепечатке обязательна гиперссылка www.tbu.com.ua