Єгипет звільнив українські компанії «Нібулон» та Inerco від зобов'язань щодо постачання зерна

За даними джерел агентства, Генеральне управління з постачання товарів Єгипту (GASC) звільнило українські компанії «Нібулон» та Inerco від зобов'язань з постачання зерна.

Журналісти пишуть, що чотири із п'яти партій не встигли завантажити. Анульовані вантажі було куплено у грудні за ціною від $346 до 360 за тонну, включаючи вартість доставки.

Після того, як війна прискорила зростання світових цін на зерно, GASC заплатила у квітні $494,25 за тонну пшениці. Ще одна партія зерна вже завантажена і чекає на відправку з порту «Чорноморськ».

Источник: РБК-Україна

 

Египет освободил украинские компании «Нибулон» и Inerco от обязательств по поставке зерна

Согласно данным источников агентства, Генеральное управление по поставкам товаров Египта (GASC) освободило украинские компании «Нибулон» и Inerco от обязательств по поставке зерна.

Журналисты пишут, что четыре из пяти партий не успели загрузить. Аннулированные грузы были куплены в декабре по цене от $346 до 360 за тонну, включая стоимость доставки.

После того, как война ускорила рост мировых цен на зерно, GASC заплатила в апреле $494,25 за тонну пшеницы. Еще одна партия зерна уже загружена и ждет отправку из порта «Черноморск».

Источник: РБК-Україна




Все права защищены © Транспортный бизнес 2008-2024

Перепечатка материалов сайта в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции.
Для интернет-изданий при перепечатке обязательна гиперссылка www.tbu.com.ua