До Одеського порту зайшли два судна під навантаження олією та кукурудзою

До Одеського порту зайшли два судна під навантаження олією та кукурудзою

До Одеського порту зайшли два судна під навантаження агропродукцією: танкер Elf за соняшниковою олією українського виробництва та суховантажне судно Sara - за кукурудзою. Про це повідомили кореспонденту «Укрінформу» у диспетчерському морському порту.

«Танкер Elf під прапором Вануату пришвартувався біля терміналу Prista Oil. Судно має взяти на борт 7 тис. т соняшникової олії», - зазначили у порту.

Слідом за танкером у порт зайшов за експортною кукурудзою суховантажне судно Sara під прапором Палау.

Як повідомляв «Укрінформ», напередодні в порту «Південний» завантажили на балкер Brave Commander для відправки до Ефіопії понад 23 тис. т пшениці.

З початку серпня гуманітарним морським коридором з українських портів вдалося вивезти близько 375 тис. т зернових вантажів та інших продуктів харчування.

Джерело: «Укрінформ»

 

В Одесский порт зашли два судна под погрузку маслом и кукурузой

В Одесский порт зашли два судна под погрузку агропродукцией: танкер Elf за подсолнечным маслом украинского производства и сухогруз Sara - за кукурузой. Об этом сообщили корреспонденту «Укринформа» в диспетчерской морского порта.

«Танкер Elf под флагом Вануату пришвартовался у терминала Prista Oil. Судно должно взять на борт 7 тыс. т подсолнечного масла», - отметили в порту.

Вслед за танкером в порт зашел за экспортной кукурузой сухогруз Sara под флагом Палау.

Как сообщал «Укринформ», накануне в порту «Пивденный» загрузили на балкер Brave Commander для отправки в Эфиопию более 23 тыс. т пшеницы.

С начала августа по гуманитарному морскому коридору из украинских портов удалось вывезти около 375 тыс. т зерновых грузов и других продуктов питания.

Источник: «Укрінформ»




Все права защищены © Транспортный бизнес 2008-2024

Перепечатка материалов сайта в полном или сокращенном виде только с письменного разрешения редакции.
Для интернет-изданий при перепечатке обязательна гиперссылка www.tbu.com.ua